Als u uw bestelling wilt betalen met de VVV cadeaubon(nen), dan dient u bij Cadeau/Cadeaubonnen de juiste cadeaubon te kiezen die u heeft en bij het veld de code in te voeren, heeft u meerdere bonnen, dan dient u dat per bon te herhalen.

Als de bonnen minder waard zijn dan uw bestelling dient u via 1 van onze betaalopties de rest te betalen.
U dient na uw bestelling de bon(nen) op te sturen naar: PBDier, Kuikensweg 185, 1945 EK Beverwijk.
U stuurt de bon(nen) bestaan uit een A- en een B-deel naar ons op, samen met deze brief, ingevuld.
Maak voor u zelf een kopie van de bon(nen), via de printer of een foto, zorg dat de nummers goed leesbaar zijn.
Als er iets mis gaat bij de post kunnen wij om de foto's/kopie vragen en zo de echtheid controleren, als wij geen bonnummers hebben kunnen wij er niet van uitgaan of u echt de bonnen had.
Let op! Frankeer de envelop voldoende.
U krijgt van ons bij uw bestelling een envelop en een postzegel retour, u heeft dan achteraf geen verzendkosten voor de bonnen.
 
Wij controleren eerst bij de VVV of de bonnummers en waarde overeen komen dit kan een paar dagen duren.
Daarom vragen wij u bij het bestellen al om de nummer om die op echtheid te controleren en of het bedrag dat u geselecteerd heeft klopt.
Uw bestelling wordt meteen verstuurt, mits alles voorradig is en hoeft u dus niet te wachten tot de bonnen ontvangen en gecontroleerd zijn, dit scheelt al snel 7 dagen.
Als wij de bonnen niet ontvangen hebben binnen 7 dagen na besteldatum brengen wij de waarde van de bonnen in rekening met een extra bedrag van € 5,- voor de door ons gemaakte kosten i.v.m. het controleren van de bonnen.
U kunt ook de bonnen inleveren bij contante betaling of betaling via pin, in dat geval komen wij zelf bij u of u bij ons en kunnen wij de bonnen op echtheid controleren.
Hoeveel bonnen mag u inleveren, wij hanteren geen maximum alleen mag de waarde van de bonnen niet meer zijn dan € 2,50 verschil met de bestel waarde.
Voorbeeld, u heeft bonnen ter waarde € 60,- dan kunt u ze inwisselen voor een totaalbedrag van € 57,50, wij maken dan gewoon € 2,50 naar uw rekening over.
Als u een groter verschil heeft maken wij dat verschil niet over, dus heeft u bonnen ter waarde € 60,- en u  heeft een totaalbedrag van € 53,50, dan maken wij € 2,50 naar uw rekening over.
Als u alleen contant betaald met de bonnen krijgt u maximaal € 2,50 aan wisselgeld terug als de bon(nen) meer waard is dan de bestelling.